You are here

Billetkontorenes åbningstider

Med forårets indtog opruster vi igen billethusenes åbningstider. Vi tilstræber at at der primært holdes åbent i Hundested fredag eftermiddag og Rørvig søndag eftermiddag. Vi skal derfor opfordre til at henvende sig her ved brug for manuel assistance via telefon eller personlig betjening. Man kan også her med fordel gøre sine indkøb af 10-turs kort. Vi skal dog gøre opmærksom på at alle funktioner kan varetages ude om bord på færgen, dog begrænset af telefoniske henvendelser. Kun vigtige oplysninger må stiles telefonisk til færgen, såsom oplysninger om lastbil- eller bus overførsler samt til orientering om forsinkede trafikforbindelser. Vi kan på enkelte afgange forsinke færgens afgang i nogle minutter. Dette er i ethvert tilfælde kaptajnens suveræne afgørelse og vil blive taget under hensynet til vejrliget og andre trafikale forpligtigelser.

Med forår - og dermed højere belægning på færgen - anbefaler vi igen at reservere plads! (*)
Bookingtelefonernes aktuelle åbningstider kan altid ses under pladsbestilling.

Billetautomater
Selv om kontorerne er åbne, vil billetautomaterne stadig fungere døgnet rundt, og for endnu hurtigere ekspedition kan det altid anbefales at bruge disse.
Vi har nu 2 billetautomater i hver færgehavn. I Hundested er den ene billetautomat placeret ved billethuset, mens den anden er placeret i gavlen af vores nye administrationsbygning - få meter fra togets trinbræt på vej mod færgen. I Rørvig er automaterne placeret ved siden af hinanden på billethuset.
Billetautomaterne håndterer IKKE 10-turs kort og kontantbetaling. Disse funktioner varetages ombord på færgen.


....................................................

(*) Vi sejler foråret igennem dagligt med den store færge Isefjord og indsætter gradvist ekstrafærgen i ferier og weekends. Ved ekstraordinært stort fremmøde, eller i tilfælde af den mindre færge Nakkehage må sættes ind som erstatningsfærge, kan der opstå afgange hvor ikke alle
ureserverede biler kommer med.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer